Lever livet

Uppdateringen är dålig men jag har tagit lite bloggjullov. Helt sick att det är nyårsafton imorgon! Sitter just nu i bilen med Adam på g till Luleå för att hämta upp Filip som kommer från Skåne och hälsar på :D Ni kanske minns honom från vår Australienblogg, för det var i landet down under vi träffade honom. Blir säkert en massa nostalgi och såklart en grym nyårsfest! WOOOOP!
Känn taggen! Puss <333

Vilka dagar

Åh vilka underbara dagar. Och än är inte "lovet" över! Tillbaka i junis efter en galet rolig juldag i Pajkko med massa folk, grymt goda drinkar och some crazy dancemoves. Nu är det spel med kusinerna som gäller, gustaw och ella har också anlänt idag!
Gottade i oss en spismacka med köttbullar, soltorkade tomater och gurka. Herregud så gott.

Pöss sov gott <3

Dag 9 - En vanlig dag hemma hos mig.

 
Med idag är ingen vanlig dag, för idag är det faktiskt julaftooon! Och såhär ska jag fira min jul.
 
Snart ska jag basta lite julbastu med papsen och ta fina foton på det vackra ljuset som lyser över sjön. Sen väntar tomtegröt till lunch och paketöppning del ett. Efter det hoppar vi i bilen och typ klockan kalle anka anländer vi junis där släkten väntar! Vi stiger in och kramar om alla och säger god jul och börjar laga allt som ska stå på julbordet. Klockan fem glufsar vi i oss massa mat och julmust och sen kommer tomten och paketöppning del två börjar. När paketen är öppnade väntar en hel natt med massa sällskapsspel och mys. Så ser min afton ut. Traditioner finns för en anledning. Dom känns trygga och bara sådär underbara.
 
 
MASSA GODJULKRAMAR TILL ER FINA! <3