4 dagar to go

Jag är tillbaka i Luppio och jobbar. Har gjort tre av sju dagar så snart bär det hemåt mot marknaden! Det är helt galet vad jag är taggad, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ölen är inhandlad, drinkingredienserna står redo och jag bara vill att dom närmsta dagarna ska gå jäkligt fort! Sen ska jag hinna fylla år däremellan också, men jag blir glad om jag bara får en bit tårta! Annars trivts jag bra på Utblick med finfina arbetskollegor och god mat i massor.

Bjuder på gårdagens meny i bilder. Gulbeta med getostkräm och syrad gurka till förrätt. Renfilé med potatisgratäng och palsternackspuré till varmrätt. Avslutningsvis vaniljrabarber med jordgubbar. 


Pöss på er! Ses på marknaden <3

Soliga dagar

Längesen jag skrev men mycket har hänt. Jag flyttade från Skåne, mellanlandade i Grythyttan och gjorde min sista redovisning inför sommarn (satte vg!) och sen flög jag hem till midnattssolen. Har hunnit se Ellas lyckligaste stund i livet då hon tog studenten (kommer bilder inom kort) och även jobbat en del uppe på Luppioberget. Midsommarhelgen var grym och nu njuter jag av ledighet ända fram tills torsdag då jag åker tillbaka till Luppio. 


Pöss på er! <3