Mmm... middag!

Varit med kussarna o släkten i junis i helgen :)
Vi åkte för att fira mommo på hennes 75-års dag. Det blev kangos världshus med en mumsig middag :)
Här kommer våran meny, ska betygsätta dem med stjärnor ;) 

Förrätt: Skogs-svamps soppa. Kvällens godaste! * * * * * 
Varmrätt: Tjälknul på älg, potatisgratäng, rödvinssås och "grekisk" sallad. Helt okej! * * *
Efterrätt: Äppelpaj men ÄKTA vaniljsås. Lite för sött kanske men ändå super gott! * * * * 
Dryckerna: Svartvinbärs saft * * * och kaffe med kaffeost och mjölk * * * * *Haha, när förrätten kom till bordet utbrast mommo " Jahaaaa! Skogs-svamps soppa! jag tyckte åxå det lät lite konstigt med ox-svans soppa!". Sen var jag och Ella var dom enda av kusinerna som gillade soppan så när jag hade ätit upp min så bytte jag tallrik med filip och Ella bytte med Johan xD.

God kvällsmat allihopa! :)  
1

Alkohol

Jag måste vara ärlig och säga att jag hatar att umgås med folk medan dom dricker( då menar jag inte ett glas, utan många). Visst, man kan skratta åt dem men hur kul är det egentligen när dom fjantar runt där och skämmer ut sig själva? Jag har vääldigt svårt att första vitsen med att dricka. Man blir modigare säger dom. Det är väl mera vetskapen om alkoholen som pumpar i ådrorna, som skapar nån slags tro att man är superman. Och vad är det här med att man inte minns något dagen efter? Tror inte på det heller. Skulle det vara så att man absolut inte minns något så har man då gått till extrem överdrift med ölen, spriten eller kanske cidern. Om ni verkligen menar att ni inte minns nånting, sök hjälp. Det är fan inte hälsosamt de där, vill ni riskera era egna liv? är det kanske värt att riskera någon annans? Vad jag har hört så är det då inte nyktra som hamnar i de flesta slagsmålen. 
Tro nu inte att jag hatar folk som dricker. Nyktra, så kan dom ju vara hur härliga som helst. Skulle bara önska att dom stannade i det tillståndet.

Natti natti :-*

by the way, den nyaste "Kavli räkost"- reklamen i fullängd, shit va vi garvade! ;D

1

Earth hour, agera!

Dags att göra något åt den globala uppvärmningen allihopa!

Nu på lördag klockan 20.30 är det Earth hour. Det innebär att man ska slå av all elektricitet, eller det som går åt minstone, i en timme för att göra en insats för miljön :) Först när jag hörde det av mamma så tänkte jag på en gång "neeej, de är ju Robbinson då", men hallå!!? det går ju att se i repris! :) Skit i tv-programmen och visa att ni faktiskt vill få en bättre planet att leva på, var med på Earth hour! :) Hoppas ni kan säga det här till era vänner och familjer åxå precis som jag ska göra:) jag är med mina kusiner då så det blir perfekt att ha en spelkväll med dom istället för att bara sitta och glo tv. :D  http://www.earthhour.org/home/  
3