Jag är hemma!

Känns helt overkligt, som om jag drömt att jag varit på resan :P Har hunnit göra så mycket roliga saker och lärt känna mya människor. Lite saker som jag hunnit börja sakna under veckorna:

Pappa
Min säng
Kranvatten
Havregrynsgröt
Grovt bröd (fanns ingenstans)
Snön

Imorgon blir det junis. Björn har lovat att följa med oss till kyrkogården. Ska titta på mommo för sista gången. Känns också overkligt. Så fel bara..
Många pratar om hur dom inte har velat titta in i kistan när någon av deras kära gått bort. Man vill att sitt sista minne av en person ska vara ett glatt ansikte och inte det uttryckslösa ansiktet i kistan. Men minnen av mommo har jag tonvis av. Jag åker inte till kyrkogården för att få mig en sista bild. Jag åker dit för att verkligen förstå vad som hänt. "Att få det bekräftat" som storkusin sa.

Natti natti <3

Shopping i hettan och blasten

Jag kanner mig riktigt noooojd nu :)

Kopt en finfin sarong i rosa med odlor pa och mera armband. Sen fick jag jattefina bilder pa solnedgangen dar vi satt och sorplade i oss varsin drink. Sa vackert nar himlen blev alldeles rod.

Nu sitter jag pa netcafe i min nya klanning och kliar lite pa mina myggbett. Sa svart att lata bli. Kalle och Maja ar axa har, vara svenska vanner alltsa. Dom overraskade oss pa stranden igar dar dom satt och gassade. Snart ar det middag som galler, klockan ar fem i atta har. Hoppas maten haller samma kvalitet som min kyckling idag! :) och sa tror jag det blir en ytterligare iste, har blivit lite fralst av dom ;)

Tanker pa dig <3

Kramar, hoppas ni har det gott dar hemma!

Karleksfullt farval

Mommo stod dar. Har aldrig sett henne sa nere, sa ledsen. Jag sprang fram till henne och kramade henne sa hart jag kunde. Vi grat tillsammans och jag sa att hon var en av de finaste personerna jag kanner, sa omtanksam och glad. Jag visste att hon inte hade langa kvar men nanstans fanns hopp. Hopp om att det inte behovde bli sa har. Da kom mamma pa det! Vi kunde fora over friska celler fran hennes kropp till mommos, da skulle hon klara det. Dagarna efter operationen gick och till slut vaknade mommo, en aning friskare. Sedan forbattrades hennes tillstand for var dag som gick. Hon skulle bli frisk.. sa vaknade jag.Det ar som om du kommer for att saga farval och det ar jag valdigt tacksam for. Vill fortsatta dromma om dig sa lange det bara gar. Sov gott alskade <3
8