Good times

Gårdagen blev mycket trevlig. Har lärt mig dricka rött vin, and I say no more... vi blev hur som haver bjudna på trerätters på ett lite väl fancy ställe, men vi passade in rätt bra i lyxen! Vi har haft en intressant diskussion idag med alla andra ungdomar från de andra länderna om hurvida vi ska väcka större intresse för våra språk. Snart drar vi iväg på lite sightseeing och hemligt social event, spännande!
Några sköna från puben. Avslutades med det internationella och klassiska "truth or dear" som ledde till salsasolo på bordet och masser med applåder och skratt.

PUSSAR DIG PÅ NAVELN! <3

Here I am baby

Då har konferensen dragit igång här i Leeuwarden! Har mest varit med på en workshop för alla unga som är här för att snacka om meänkieli och andra minoritetspråk i världen. Finns människor från Spanien, Italien, Finland, Frankrike och så vidare. Känner mig taggad på middag och drinkar ute ikväll och bara lärä känna varandra bättre, this is gonna be good.


Nu springer jag över till Idas svit och kollar om hon är klar, pussar till er hemma i ickeholland! <3

Flyg lilla fågel...

Då lyfter jag! Adios amigos! Kanske hinner slänga ihop nått inlägg i Holland också, har sett till att packa med laptopen.PUSS&HEJ! <333