Swwwooosch!

Alltså så här är det... jag kommer inta ha några lektioner på onsdagar! Bara egen tid till prjoektarbete, det är ju helt perfekt :D Kom bara att tänka på hur underbart det kommer vara. Så slipper man kanske denna extrema stress under helgerna som var förra året. Så imorn kväll blir det nog att stanna i pajala och hitta på nått, eftersom jag kan sova läääänge på onsdag!Skönt att ha tillgång till bil, en härlig frihet! och tänk att bara ta bilen och fara nånstans, bo ett tag, eller bara drifta runt, jag längtar! Funderar på ylläs till veckan åxå, filmfestivalen börjar där i veckan tror jag :) Sen får man väl lämna bilen hemma när man drar ut på dom riktigt stora äventyren ;) Men till en början..
1

Fjällen nästa!

Pepp pepp inför fjällen.. På måndag gäller det, då bär det av mot Pältsa en vecka!
Ska blir riktigt roligt med en utmaning för både kroppen och psyket :)
Suttit en timme och lagat min sovsäck och det känns som om den borde vara klar nu.
Ikväll blir det pajala igen, men är de lördag och disco så är det!Förresten, vart försvann solen? Så här kall brukar ju inte hösten vara.
De har lovat lite sol till nästa vecka iaf, hoppas hoppas att det blir så ^^

Kraaam<3

iNsAnE

Sitter hemma och är kreativ med papper pch penna :) Dom två sista veckorna har varit galet intensiva men jätte roliga, men om jag ska plocka ut det bästa så blir det:

KÖRKORT!
Roadtrip med underbara kussar ner till näsåker.
Folket som jag omringades av på urkult<3
Jobbet i godisboden.
Inception(riktigt bra) på bio i huvudstaden.
Sommarkrysset på grönan.
INSANE!
Langos med skagenröra.
Träffa släkten i västerhaninge.
Lunch på alfredos, Arlanda: Pasta med skaldjur.
Klättervägg i luleå med Frida.

Det blev några punkter på den listan :D Det känns verkligen som om jag tagit vara på sommarlovet nu. Den här veckan ska jag bara ta det lugnt, precis som idag. Köpte lite filmer för 19 kr/styck, bland annat Accepted och Fighting, som ska ses under veckan. Sen har jag lust att åka på eldfesten i Tärendö p[ imorn. Willy Clay spelar ju! 1