Frukostfrallor

Hemma igen och jobbar för fullt.
Arbetsintervjun på Amber Hotell i Luleå gick finemang, dock behövde de bara helgpersonal. Men det är ju en början det också, så jag tackade ja och ska gå bredvid där nästa vecka. Främst för att jag tyckte det lät så roligt. Jag ska få ansvara för receptionen, baka frukostfrallor, förbereda hela frukosten och såklart städa rum. Blir nog fiiiint.
 
 
Igår sa vi hejdå till Adam.. inge kul alls. Men när jag är i Piteå får jag helt enkelt bara hoppa på bussen om jag får adamabstinens. Hyvä hoito!
 
Puss och kraaaam <3
1

Hemma hos

Idag har Elina varit seriös arbetssökande. Sprungit runt Piteå med CVn och ett megastort leende på läpparna. Och på Indiska lät det faktiskt ganska positivt, även om de bara behövde extrapersonal. Men det är ju en början det också! Hon skulle ringa upp så fort hon visste bättre.Tror att det här kommer bli riktigt bra det här. Och skitmysig lägenhet har kusin min så inte har jag nått emot att flytta in här med bums!
 
Lagade en helt otrolig efterrätt medan Ella såsade i plugget, mmmmmmums! Hon blev rätt glad ändå när hon kom hem. Är man söt så är man.
 
Hittade lite gulliga lappar i morse när jag vaknade. Fin start på dagen.
  
Nu har vi tänkt dra på storhandling på Coop och Kvantum, lite udda men trevligt var så säker. Nått sött och gott behövs alltid i magen. Obli oss.
 
PUSS! <3
1

Vill stå där igen

Rese rese reseabstinens.
 
Till våren, då jävlar. Ut i världen ska jag.