Spänning..

Hjälp mig!

Jag ska läsa en hel kurs (miljökunskap) hemma!!! Har inga hålor att göra det på ju :S
Fattar inte hur jag ska hinna men de är väl bara att försöka...

Skolfotona har kommit btw! Dom ligger i bilen, undra om jag vågar hämta dom? Det är i och för sig alltid nått som är fel, så.. kanske lika bra att få det överstökat nu. Förra året var leendet fejkat, året innan var håret ett kaos och året innan.. ja det bara fortsätter. Men så äre väl för alla, adrig är man nöjd. Tänk om man kunde se sig i spegeln någång och verkligen bara älska det man såg. Skulle det inte vara ganska fantastiskt? Det borde klassas som en superkraft, självfortroende med sitt utseende menar jag. För det är verkligen inte lätt, man ser inte de fina detaljerna själv, utan bara det fula som kanske inte ens märks egentligen. Aja, det är väl inte hela världen hur skolfotot blir, men hittar oftast ett sätt att skratta åt det om några år. 

Abrazo<3    


Frihet

Hallåj! :)

Jag är glad, känner mig så fri, som att jag kan göra vad jag vill :) Ska vara hemma själv tills imorgon kväll och det känns skoj! Just nu äre matlagning på g och sen tänkte jag skämma bort mig en välbehövlig utebastu :)

De säger att ärlighet varar längst, men risken att säga för mkt, den talar de aldrig om.

Kramhejs<333
1

Äntligen! :D

Yes! Har köpt Photoshop cs4 nu! :) Längtar tills den kommer på posten, ska köra igång direkt! Eller, så fort som möjligt. Alla frågar "Slösat så mkt när man kan ladda ner??" men jag är emot nedladdning, helt enkelt :P Nu när lönepengarna har kommit så måste man ju slösa på nått dessutom. Känner mig rigtigt nöjd.

Godnatt kramar<333