RUBRIK

Gokväll :D

Sitter och tittar igenom Adams egypten-bilder och man blir ju så jäkla sugen.. Speciellt nu när den här kylan har gått lite till överdrift! Men men, jag får väl nöja mig med att bläddra igenom gamla semesterbiler itstället.Imorgon är det full fokus på fysikprovet, har bestämt att fixa det! även om det känns omöjligt just nu.. Men måste erkänna en sak, den här prestationsångesten börjar bli värre. Så fort jag inte förstår något eller känner att kanske kanske kommer jag få ett sämre betyg än mvg på kommande prov, så slår paniken in. Blir ibland lite väl "deppig" samtidigt som jag stressar på med pluggningen. Jag vill så gärna, jag menar verkligen det, kunna bli nöjd över ett vg. Men det är liksom försent. Aja, det positiva är ju ändå resultaten. Men blir säkert ett sabbatsår för mig efter gymnasiet :)

Nattinatii <3
1

Na na na

Ne nu får ju Willy åka hem! Sluta rösta på honom Sverige!

Spelade Rummy med mamsen och papsen nyss, trevligt när alla har tid att spela lite :) 

Annars händer det absolutely nothing idag. Försöker få ner lite sångtext på papper just nu.. går väldigt trögt men jag känner mig ändå inspirerad. Något ska det väl bli iaf.

Keep smiling, I keep keep smiling ;)

Nattinatti<3

1

Snörvel snörvel..

Jahapp då blev jag förkyld.. Kanske inte var så där jätte intelligent att jogga i -20 i tisdags. Nåja, kan ju vara skönt att slippa skolan åxå :) Det är ju faktiskt roligare att plugga hemma, när man inte känner att man måste.

Dagen har sett ut så här:
 
Lasagne  
Datan + Äta semla
Plugga
Middaaag
Film + Äta semla

Man måste ju passa på nu i semmeltider, får väl banta sen! haha :)

Jag hade förresten översvämning i lägenhetstoaletten igår! Kom hem efter skolan och så låter det precis som att nån står och duschar. Blev lite skraj för varken mamma eller pappa skulle vara där. Efter att jag ropat "hallå!?" ett bra tag öppnade jag dörren till toan och möttes av en hel sjö. Hela duschen hade spruckit och jag fick inte stopp på vattnet. Det började ju svämma ut i hallenb åxå! Lite smått panik fick jag, men efter några telefonsamtal lyckades jag få dit en skicklig kille med skruvmejsel. Slutet gott allting gott :)
 

Nu när vi äntligen fått tillbaka solen! ^^

Tänker mkt på dig idag, mommo. Det här är din dag då, nu och för alltid<3

//Elina :)