Taggad till helgen

Tror jag överraskar morgonpersonalen med nått nybakt. Brukar uppskattas!
 
 
Känner mig sjukt taggad till URKULT i helgen! Så jävla underbart att få umgås med mina fina kussar, blir nog en heeel del flams och tokigheter precis sådär som det ska va. Så på onsdag är det avfärd, bara jag får gjort dessa två nätter först!
 

En mysig känsla

 Det händer aldrig mig. Varför skulle det?
 Hur många gånger har jag inte tänk den tanken? Känt att det är helt omöjligt, att jag aldrig skulle ha sådan tur. Att världen inte ser mig... Att han inte ser mig. Men så plötsligt händer det. Precis som i trissreklamen vinner jag när jag minst anar det, och äntligen blir jag sedd...

 -       Vill du äta middag med mig ikväll? Jag har bokat

  bord och tänkte att du kanske vill följa med?

 

 Det var det första han sa till mig, bortsett fån alla ”Bra jobbat!” under beachvolleyboll matcherna. Jag svimmade lite inombords och just när jag skulle svara honom kom det där man inte vill höra...

 

-       Din pappa kan också följa med.

 

Nu dog jag istället inombords. Han ville ju bara ha sällskap, inget annat. Jag svarade med en kanske lite väl djup suck och sa att jag skulle höra med pappa.

 

En kvart senare hade jag frågat pappa, som tyckte att det skulle bli för sent för honom, och jag gick fram till honom och sa att det bara blir jag och han.

 

-       Det var ju över alla mina förväntningar.

 

Jag sken upp igen, och han log mot mig lika glad och förväntansfull som jag blivit under de senaste sekunderna. Kanske var det inte bara sällskap han var ute efter, kanske var det just mitt. Kanske hade han spanat in mig lika länge som jag spanat in honom och hans muskler.

 

-       När kommer du tillbaka? Kom inte för sent.

 

Pappa var såklart lite orolig, och när kvällen kom och mörkret föll blev det inte bättre. Jag hade inte tid att lyssna på honom, jag var upptagen med annat. Vad skulle jag ha på mig? Det fick ju inte se ut som att jag ville något mer än att äta middag, det var ju trots allt första gången vi träffades bara jag och han.

 

-       Knack knack!

 

Han öppnade i bara handduken och från hans supersöta lockar föll droppe efter droppe ner på golvet. Han ursäktade sig för att han inte var klar och skyndade sig in på toaletten igen, men han lämnade dörren öppen och vi pratade om vad vi gjort sen vi senast sågs.

 

-       Vad söta ni är. Båda två.

 

Det var Omar och hans familj som satt i bordet precis bredvid ingången till restaurangen. Vi båda sken upp när vi såg honom, vi hade haft så kul idag på planen. När vi satt oss ner började daten. Ja, för det var det vi kom fram till att det var, när vi några timmar senare satt i lobbyn och pratade...

 

Det där var en början till en sån där helt underbar kväll för några år sen när jag bara inte kunde sluta le. Tänk att det hände mig... Tyvärr har vi ju ingen vidare dejtingkultur här i norr, men jag skulle gärna uppleva det igen.

 

En suverän dag i solen

Lite mumsiga bilder från min och Ellis utflykt till Kauhajärvi. Suverändagisolen.
Om inte du blir sugen så vet jag inte vad.
 
Såklart hade jag ingen på min Ellinor, nåja.
 
Ska nog springa till köket och kolla om det finns en plätt eller två kvar till mig här i kylen. Blir ju nästan samma med lite frysta bär och grädde! Jag är en hungrig varelse.
 
Kyss! <3
1